Historier

Denne siden inneholder et kort sammendrag av historiene jeg har laget så langt og linker til disse.

Romaner:
Pleasure World
Linda og Emily besøker den kunstige verden Pleasure World. Et sted fylt med androider for egen forlystelse. Ting er dog dypere enn det de først får inntrykk av og før de vet ordet av det, starter de på sitt største eventyr.
Les historien

Grevinnen
Carina er fast bestemt på hva hun vil og hun har en meget sterk formening om hvordan hun skal få det til, men når hjulet først begynner å rulle, mister hun fort kontrollen.
Les historien

Bundet av sin vilje 
Lene som sakte oppdager sitt sanne jeg i møte med den litt eldre Atle. Sammen går de en vei ingen av dem hadde sett for seg før de møttes.
Les historien

Borgen 
En liten historie om tre menn som hver på sitt område rekrutterer kvinner til en eksentrisk millionær som har bygget en fullverdig borg i Frankrike.
Les historien

Den lengste reisen 
En fortelling om Isselin som finner veien inn til en miljø hun ikke ante eksisterte, men som hun fort blir en meget intim del av. Her finner hun sin store kjærlighet, noe som forsegler hennes skjebne til et liv som slavinne.
Les historien

Tøsen 
En roman om Linda som blir tatt på fersk gjerning da hun sniktitter på et av Alex og Monicas elleville sexsammenkomster. Brått og brutalt blir hun trukket inn i noe som kommer til å endre livet hennes for alltid.
Les historien

Vingården 
Christina blir invitert til å være Pierre sin sexslave og oppdager etterhvert at planene hans går langt over hva hun noen sinne hadde drømt om.
Les historien

Studenten
Studenten er en roman hvor vi følger livet til Mette og Roy etterhvert som Roy trekker Mette mer og mer inn i et nettverk som heter Petuna. (Denne er på trykk)
Les historien

Tjenestepiken
Denne fortsetter fem år etter der Studenten slutter. Her får vi følge Mette og Roy videre når de oppdager nye ting med seg selv og med andre rundt seg. (Denne er på trykk)
Les historien

Historien om Christina
Dette er den tredje i Petuna serien og selv om den ikke er tidfestet i forhold til de andre foregår den rett etter Tjenestepiken. For de som har lest Studenten behøver denne ingen mer introduksjon.
Les historien

Fortiden
Dette er en historie som løper mellom nåtid og fortid hvor vi følger to personligheter. Anna i moderne Oslo og slaven Isselin i Frankrike en gang for lenge siden.
Les historien

Overgivelse
Hovedsakelig historien om Trine som velger å la seg bli en slavinne, men også venninnen hennes Malin som sakte blander seg inn i hennes liv.
Les historien

Kjærlighet på godt og ondt 
En historie om hvordan begjær kan rive i stykker, men også bygge opp kjærlighetsforhold.
Les historien

Krigsherren
Historien dreier seg om en krigsherre og to tvillinger som er født og oppvokst som slaver, men som får opplæring som soldater. Ting blir kaotisk når følelser blandes med det profesjonelle.
Les historien

Venninner
To venninner som deler samme interesse i tykt og tynt helt til den fremmede dukker opp. Da starter konkurransen.
Les historien

Noveller:
Kollektivet 
Dette er en litt annerledes historie om Lene som utforsker seg selv, men får uventet oppmerksomhet fra en som ikke uten videre vil røpe hvem han er.
Les historien

Fire årstider
Dette er en kort historie som er litt annerledes. Den er helt blottet for seksuelle handlinger, men et veldig fokus på følelsene som oppstår.
Les historien

Henne
En trist liten historie.
Les historien

En fe til bry
Hva om...
Les historien

Stolpen
En kort liten historie om en strandtur.
Les historien

Sidesprang
Ikke alt går som planlagt
Les historien

Overraskelsen
En liten historie med en uventet slutt.
Les historien

Skuddår
En liten fortelling om grådighet.
Les historien

Venninnen
En historie som ikke har fokus på akten, men som har mer enn en overraskelse.
Les historien

Russebussen
En liten historie om ei som blir lurt bak i en russebuss og halvveis frivillig lar seg fange, men nyter hvert sekund etter det. Egentlig var den del av en større historie, men denne ble ikke fullført og jeg trakk ut denne senen til egen historie.
Les historien

Emi
En fortelling om en ung dame med navn Emi som overgir seg som slavinne til Lars. Han er ikke sen om å la seg be og utsetter henne for den ene prøvelsen etter den andre. Dette var den første semi lange BDSM historien jeg laget og fin rettingen er så som så i nåværende versjon.
Les historien

Tidsmaskinen 
Handler om tre slavinner, to herrer og en tidsmaskin.
Les historien

Fotball kampen
En liten fortelling om å bli satt på utstilling.
Les historien

Høyblokka
Kort historie som ikke er BDSM, men hovedsakelig seksuell.
Les historien

Kollegaer
Om en liten hyttetur som blir noe annet enn planlagt for Julia.
Les historien

Sjaklene
Drømmer er så mangt.
Les historien

Baggen
Borte, men ikke glemt.
Les historien

Uferdige:
Hybelen (Denne er ikke ferdig)
En historie med en litt annen vri. Den starter rimelig uskyldig, men hovedpersonen dras stadig ut på dypere vann.... og liker det.
Les historien

Upper class (Denne er ikke ferdig)
En greve blir utfordret på et veddemål, noe som gjør at Rose blir trukket inn og må gjøre et valg for livet. Slavinne og grevinne, eller friheten?
Les historien