onsdag 14. desember 2016

Grevinnen - Ilddåpen

Del 23
Historien begynner her: Grevinnen - Klubben

Etter to lange timer, reiste endelig mennene seg og begynte å forlate rommet. Webber, og de hun kjente igjen om Alex og Neo, ble sittende litt til, før de også reiste seg og hentet sine respektive kvinner.
    Ute i gangen, gikk dem litt lenger inn i lokalet til et tredje, og som Carina mistenkte, det siste store rommet i denne etasjen. Rommet minte til dels om det som hadde vært hos Neo, men samtidig ikke. Det kunne fint være et trettitalls mennesker her uten at det ble trangt og muligens det dobbelte ettersom gjestene uansett var ganske intime. Men i motsetning til rommet hos Neo, var ikke dette en stor flate.
    I midten, nesten som en liten arena, var en åpen plass med noen stoler og et bord litt ut til siden, mens det ut i alle retninger var halvåpne båser. Adskilt med et enkelt gjerde som gikk opp til livet, var det delt opp til åtte små innhegninger, alle med sine små ting i. Noen hadde gapestokk, en hadde en strekkbenk, noen hadde bur stående og et par innehold noen kraftige stoler til å feste noen i.
    Gruppen bestående av de tre herrene med slavinner, inkludert Michelle, slentret inn i rommet, fant en bås som så ledig ut og tuslet inn mot den. Her var det en gapestokk og en liten bukk. I det de kom inn, snudde Webber seg mot Carina og fjernet gagen.
    «Vel, da er vi i gang», sa han og lot blikket gli litt ut på de andre båsene hvor det alt var godt liv. «Hva som skjer er mye opp til den enkelte, men du får kose deg etterhvert som det utarter seg.»
    Han hadde ikke mer sagt det, før hun kjente en hånd som la seg på rumpa hennes og nesten automatisk, bøyde hun ryggen og stakk den ut, akkurat slik hun hadde lært. Hun visste ikke hvem det var, men brød seg heller ikke. Hun hadde blitt fortalt, og var selv overbevist om, at fitta hennes var til andres disposisjon. Men hendene godt festet på ryggen, kjente hun hvordan noen befølte skrittet, før en pikk presset seg inn.
    Med et gisp, ønsket hun ham velkommen og gjorde sitt for å gi han mest mulig tilgang. Ikke fordi hun var fortalt at det var slik det skulle være, men fordi hun innerst inne ønsker at det skulle være slik og tente vilt på at en fremmed fylte henne med sitt eget kjønn. Og en fremmed måtte det være, en virkelig fremmed, for fremfor henne sto de tre andre og knapt enset hva som skjedde.
    Rolig kjente hun hvordan han dyttet henne fremover slik at hun ble mer og med bøyd i skrittet, til han hadde full tilgang. Her ble hun stående i en litt vanskelig stilling, noe Michelle skjønne og kom rolig bort til henne.
    «Er det ikke deilig», sa hun og støttet opp Carina slik at mannen som holdt på bak kunne dytte litt hardere.
    «Fantastisk», stønnet Carina og kjente hun begynte å bygge seg opp. Det skulle faktisk ikke så mye til, for mentalt var hun meget opphisset for lenge siden.
    «Utrolig deilig fitte», sa mannen og trakk seg ut. «Dessverre har jeg tenkt å fylle en annen grotte i kveld.»
    «Nei», hikstet Carina og rettet seg opp. «Det var så deilig.» Hun så tilbake på den andre mannen som blunket til henne bak masken og gikk igjen.
    «Surt, men sånn er det å være en slavinne. Du bestemmer ikke hvem eller hvor lenge», hvisket Michelle og snudde seg for å konsentrere seg om Lucy som nå satt fast i gapestokken. «Hvordan er det her», sa hun silkemykt og la en hånd på rumpa hennes og begynte forsiktig og stryke henne over den glatte huden.
    «Deilig», svarte Lucy. «Herren sa jeg skulle stå slik resten av kvelden.»
    Michelle lot en hånd gli ned langs rumpesprekken, før den fant frem til skjeden hennes og dukket inn akkompagnert av et stønn fra Lucy. «Men det gjør vel ikke deg noe å stå slik så lenge?»
    Lucy bare ristet på hodet og nøt følelsene fra underlivet.
    «Men det er ikke deg dette gjelder akkurat nå», sa hun og rettet seg opp igjen. Rolig gikk hun fremfor henne og presset hodet hennes bakover. «Slikk», sa hun dyttet skrittet opp i fjeset hennes.
    Lucy hadde egentlig ikke noe valg der hun sto, og både suttet og slikket på Michelle sitt ømme punkt. Mens hun sto der, kom Neo opp bak Lucy. Han hadde parkert Diana oppe ved bukken ved å feste armene hennes fast i den ene enden og sette på henne et enkelt bind for øynene som gjorde at hun kun kunne få med seg det som ble sagt.
    I det han sto der, signaliserte han til Carina at hun skulle gå ned på kne ved siden av Lucy, noe hun gjorde ganske fort og elegant. «Du er kanskje på vei til å bli Grevinne», sa han svakt og flirte der han kikket ned på den nakne kvinnen som satt bakbundet, «men her er du ikke noe mer enn et hull til å fylles. Vask pikken min», sa han og brettet buksa ned og slapp ut den voksende staken.
    Ordene hans runget i ørene hennes der hun kjente seg liten og forsvarsløs. En følelse som hun ikke fikk nok av og som bare ble forsterket av at han puttet pikken inn i munnen hennes og lot henne vaske den ren og fin.
    «Ikke verst», sa han og trakk seg ut.
    Hun ble sittende igjen og se sultent på den, der han flyttet seg over til Lucy og lot den gli inn. Med øynene vridd ut til siden, så hun hvordan han presset den inn mot åpningen, hvordan den ytet motstand, før den gled inn med et lite sukk der veggene inne i Lucy bredde seg ut for å gjøre plass. Hele tiden satt hun med en sult på å få den selv og hun kunne nesten kjenne følelsen i underlivet sitt der hun satt og så på at den gled inn og ut av Lucy, men heller ikke han var interessert i la det gå. Ikke denne gangen.
    Lucy på sin side sto med ansiktet presset opp i skrittet til Michelle, som nå hadde lukket øynene og nøt vært sekund tungen lekte med henne, og kjente hvordan Neo lot pikken gli inn og ut av henne. Skuffelsen var derfor stor når hun kjente han trakk seg ut. Også hun hadde ønsket å få fitta fylt opp av en pikk som gikk inn og ut så raskt som eieren bare klarte.
    Det var tydelig at Lucy lot seg distrahere av det som skjedde, for Michelle klappet til henne med håndflaten. «Konsentrer deg», smalt det fra henne.
    Neo puttet pikken i munnen til Carina igjen og lot henne jobbe grundig med den, før han igjen trakk seg ut og heiste henne opp. «Nå kan du bli med bort her», sa han og trakk henne med seg bort til bukken som Diana sto ved. I det de kom bort, lot han hånden gli ned i skrittet hennes og de kunne begge se hvordan hun skvatt til, før hun begynte å stønne da han berørte kjønnsorganet hennes.
    Med et flir, la han hånden forsiktig på brystet hennes og dyttet henne bakover. Først protesterte hun forsiktig, før hun lot seg føre helt ned i liggende. I det hun lå flatt, førte han opp og rundt to reimer som han strammet om kroppen hennes. En oppe over brystene og en like rundt livet. Uten å fjerne båndet fremfor øynene hennes, førte han Carina skrevende over henne, før han dyttet henne frem slik at hun lå ut over magen til Diana.
    Med en hånd ned, strøk han henne lett på kinnet. «Du vet hva du har over deg, og jeg vil du skal slikke som du aldri har gjort før.»
    «Ja, herre», svarte hun og satte munnen over klitorisen til Carina.
    I det samme hun begynte å stønne, kjørte Neo pikken inn i henne og lot den gli rolig inn til den ikke kom lenger, før han sakte dro den ut igjen. Han måtte innrømme at han syns den kvinnekroppen han nå banket på var ganske så nydelig og selv om han hadde aldri så mye tilgang på den, misunte han Webber en aning.
    Carina bare lukket øynene og kjente på den nydelige følelsen i kroppen. Hun hadde havnet i en posisjon som var helt fantastisk, men som hun aldri hadde drømt om å kunne havne i. Ikke på en måte som hun påvirket selv i det minste. Med Neo gående inn og ut i et stadig kraftigere tempo og Diana som jobbet under henne, merket hun at hennes egen orgasme ikke var langt unna.
    Klynkende jobbet hun seg opp den siste biten og da Neo satte opp tempoet, gikk det for henne i en rekke med bølger. Michelle, som sto ved siden og så sultent på Carina der hun fikk gjennomgå, fikk de siste visuelle impulsene hun trengte og samtidig som Carina hylte ut i sin første orgasme, lukket Michelle øynene og kjente det eksploderte innvendig. Lettere satt ut, trakk hun seg vekk og kikket sløret ned på de vidåpne øynene til Carina der Neo gjorde seg ferdig i tre kraftige støt. Med små hikst, hvor hun forsøkte å si «ja», gjentatte ganger, gikk det igjen for henne i det han trykte pikken dypt inn i henne en siste gang.
    Lettere satt ut, falt hodet til Carina ned på skrittet til Diana. Hun visste nesten ikke hva hun gjorde, men duftene av en svett kropp og et fuktig kjønn var akkurat der og da meget kjærkommet der følelsene fortsatt bølget i henne. Ikke før han hun begynt å kysse skrittet hennes, så kom en pikk og forsvant inn mellom de tynne beina. En hun kjente igjen. Webber, tenkte hun og smilte for seg selv, der hun begynte å intensivere jobben med å slikke henne.
    Hele tiden mens hun lå slik og presset Diana ned, kjente hun det piplet fra skrittet sitt og hun kjente Diana slurpet det i seg ettersom det rant ut. Det var tydelig at noen andre hadde en formening om det også. Lenge før Webber var ferdig, løftet Nei henne opp etter håret.
    «La det renne ned i munnen hennes», hvisket han og holdt henne fast.
    «Ja, herre», hvisket hun tilbake og kjente det kriblet i kroppen av kontrollen han hadde over henne.
    Stående å kjenne hvordan det slapp taket i henne og hvordan Diana slikket alt som rant ut av henne, lot hun blikket gli over mot Webber der han tydelig koste seg med Diana. Med et varmt smil kunne hun ikke skjønne hvordan hun hadde funnet ham, hvordan hun hadde havnet i denne deilige suppa.
    Med et ble det stille under henne, før hele kvinnen ristet, og hun visste det ikke var Webber sin skyld. Ikke direkte i det minste.
    «Sett deg ned», sa Neo og dyttet lett på henne.
    «Ja, herre», sa hun rolig og gled ned mellom beina til Diana.
    I det samme hun satt på kne, hadde Neo løsnet Diana og i en glidende bevegelse gled hun opp og endte stående over Carina med det ene beinet ut. Forsiktig gled hun inn mellom beina til den andre og kjente hvordan blandingen av safter og sæd kom skyllende inn i henne, men i motsetning til de første gangene ønsket hun det velkomment og nød å svelge unna. Ikke så mye på grunn av smaken, men vissheten om symbolikken i det hele. Tanken på å svelge unna sin egen herre og samboers sæd ut av skrittet på en annen kvinne gjorde henne både kåt og ør på en gang.
    Opp i det hele hadde hun gått glipp av Alex som hadde sneket seg bort og nå kom tilbake med tre glass med vin. «Det er noen riktig lekebisker der borte. To tvillinger kan det virke som.» Han nikket i retning av en annen bås. «Og det var ikke bare på utsiden. De var like faste og fine å stikke pikken inn i også.»
    «Ok?» sa Neo og så i retning av to rumper som stak i været. «Vel, jeg ser ikke så mye herfra. Får kanskje ta en tur bort etterpå.»
    Med noen lange pauser, hvor kvinnene enten hadde stått fastspent eller ligget bakbundet fremfor sine herrers føtter, hvor både fremmede og egne menn som hadde brukt dem som de følte for, strakk Webber på seg.
    «Nå, gir du deg?» spurte Alex.
    «Ja, jeg tror det», sa Webber. «Hun er helt gåen.»
    «Vaske over henne og ta en kaffe?»
    «Tror jeg står over. Jeg putter henne i bilen og lar Elina vaske henne når vi kommer hjem. Jeg tror hun er utslitt», sa han og så ned på Carina som nå hadde fått sæd ut over hele fjeset og dels i håret. Hun var lykkelig, men langt fra et pent syn lenger.
    «Jeg skjønner», sa Alex og smilte. «Vel, jeg fikk for alvor prøve henne og jeg må si at det var nøyaktig så godt som jeg hadde forventet meg.»
    «Vel, det var ikke siste gang», slo Webber fast. «Vi kommer garantert igjen.»
    «Ja, ellers er det bare å sende henne bort om du mener hun trenger en runde i kjelleren.»
    Webber la hodet bakover og lo. «Ja, det kan jeg tenke meg. Vel, trenger jeg noen til å passe henne, skal jeg huske det.» Han bøyde seg ned og tok et kraftig tak i håret henne. «Nå får du komme», sa han og trakk henne opp i stående.
    «Ja, herre», hvisket hun og forsøkte så godt hun kunne å stå rolig, men det var ikke lett der beina skalv av kveldens andstrengelse.
    Det var en sjanglete tur for hennes del tilbake. Nok en gang var hun meget lykkelig over at det ikke var hun som var i føringen der de gikk gjennom alle korridorene tilbake til den lille leiligheten. Veien var kortere enn husket og det var først da hun så reaksjonen til Elina hun skjønte det sto dårlig til.
    «Du har fått gjennomgå», sa hun stramt og skulte på Webber der hun forsøkte å få av den klisne masken hennes.
    «Hun har hatt det godt», sa Webber og begynte å plukke av sin egen.
    «Ja», sa Carina salig. «Herlig.»
    «Sett henne i buret, så kan du ta deg av henne når du kommer hjem.»
    «Har hun ikke fått nok?» Stramheten var langt fra borte i stemmen til Elina.
    «Sett henne bak», sa han kort. «Hun trenger å tenke.»
    Et øyeblikk brøt dem blikk, før Elina bøyde av. «Kom lille venn. Du får holde ut litt til.»
    Carina så varmt på henne. «Jeg tror ikke du forstår», sa hun matt med et smil. «Dette er ikke noe å holde ut, det er slik det skal være. Det kan ikke være annerledes.»
    Elina sa ikke noe, men førte henne naken ut mot garasjen. Hun håpet hun en gang kunne skjønne hva som foregikk i hodene deres og hun håpet for guds skyld de ikke møtte på noen på veien.

8 kommentarer:

 1. mmmmmm herlig - som vanlig fra deg :-)
  verdt å vete på men håper jeg ikke må vente like lenge på neste del
  s

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker. :)
   Vel, jeg vet ikke om det blir en neste i denne. Des mer jeg tenker på det, des mer syns jeg dette godt kunne vært en avslutning.

   Slett
  2. neeii det er jo så spennende

   eller har du en annen historie du skriver på ?

   uansett så ønsker jeg deg en riktig god jul

   s

   Slett
 2. vil ønske deg et riktig godt nytt år :-)
  og gjerne med stor skrivekløe :-)
  s

  SvarSlett
  Svar
  1. Og takk det samme, både til deg og til alle andre lesere. :)
   Når det gjelder skrivekløe, så får vi se. Den er ikke her nå desverre.

   Slett
 3. håper skrivekløen kommer tilbake snart for jeg savner å lese det du skriver ha en fortsatt god sommer
  s

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var det da. :)
   Men, takker. Vet ikke når den måtte komme. Det går litt opp og ned, det ser du på datoene på det som er lagt ut her også. :)

   Slett
  2. Ok. Kanskje det kommer noe... ;-)

   Slett