søndag 30. oktober 2016

Grevinnen - Ankomst

Del 22
Historien begynner her: Grevinnen - Klubben

Hun hadde stått der helt til ettermiddagen. I det hun kom løs hadde hun fått gjøre det nødvendige, før hun fikk litt mat.
    I det hun hadde svelget siste biten hadde Elina kikket på klokka. «Da må vi gå», sa hun kort og gikk mot gangen. Carina hadde naturlig nok ikke gagen og armene var fri for øyeblikket og i det de kom bort til ytterdøra, åpnet Elina et skap og trakk ut en stor hvit kåpe. «Du skal gå med denne.» Hun holdt den frem. «Kneppet.»
    Carina trakk den på seg og var ikke det spøtt forbauset over at den satt som et skudd. «Når skal den av?» spurte hun rolig.
    «Når maska skal på. Du vil skjønne det.»
    Omtrent samtidig kom Webber luntende. «Klar?»
    «Ja, herre», svarte hun der hun kneppet den siste knappen.
    «Godt, la oss dra», sa han og holdt ut armen der de gikk mot bilen.
    Turen gikk for det meste i stillhet, der Webber og Carina satt ved siden av hverandre, mens Elina satt tvers overfor. I det de kjørte av motorveien og gatelysene begynte å bli hyppigere og hyppigere var det en ting som slo henne.
    «Hvordan kan det være så hemmelig hvem som er i denne klubben?» spurte hun i det de sakket farten for å svinge gjennom et kryss. «Jeg mener, hvem som helst kan jo stå å se hvilke biler som kommer og går.»
   «Vent å se», svarte Webber med et smil. «Det er ikke så enkelt.»
    Carina ble igjen sittende og følge med på utsiden. Hun var ikke veldig kjent sør for Themsen, men hun hadde noenlunde greie på hvor de var, der bilen tråklet seg fremover i trafikken. Så, i en sving, dukket Tower bridge opp gjennom sidevinduet og hun skjønte de var like i nærheten. Etter at de hadde kjørt over Themsen, kjørte bilen rett frem og Carina kunne ikke fatte hvordan de kunne holde det hemmelig. De kom jo til å kjøre rett til døra, men til hennes overraskelse, passerte de inngangen og kjørte videre opp på baksiden. Det var først et helt kvartal lenger opp, hvor bilen så svingte inn og ned i en meget trang garasje. I det samme porten hadde lukket seg bak dem, stoppet bilen og alle tre gikk ut.
    «Hemmelig inngang?»
    «Shh. Du skal få vite alt om litt», svarte han og fortsatt smilte lurt.
    Ut av garasjen, kom de rett inn i en liten trang gang. De var nå på kjellernivå og til hennes forbauselse fant de en trapp som gikk ned og her fortsatte de ned to etasjer til.
    «Nå er vi godt under vannivå og det er av og til litt problemer med lekaskjer, men ikke verre enn at det går.»
    I det de kom ned her, gikk dem til enden hvor han fant frem en stor nøkkel og låste opp en kraftig metalldør. Carina hadde nå forventet at de kom inn i et slitent gammelt lagerrom med murpuss fallende av veggene og med rør de måtte dukke under hengende fra taket. Men istedenfor den innestengte fuktige lukten hun forventet kom de inn i noe som virket som en topp moderne leilighet. Det var tepper på gulvet, flotte paneler på veggene, små spott i taket og en frisk luft som var meget uvanlig til enhver leilighet i London å være.
    «Jeg tar denne», sa Elina og begynte å ta frakken i det døra gikk i løs bak dem.
    «Kom», sa Webber i det hun sto naken og sammen gikk dem videre inn.
    Plutselig kunne hun høre noen andre og før hun rakk å reagere, kom Neo halvveis ut gjennom en dør. «Velkommen», sa han og gliste bredt. «Blir rart å første gang ha med seg sin egen slavinne? Være en del av oss andre?»
    «Det har vært rart, men også lærerikt», svarte Webber og nikket. «Skal bli godt å være en av de som har noe å bidra med og ikke bare snylte.»
    «Vel, kom inn. Vi legger siste hånden på verket for Diana her.»
    Inne i rommet sto Diana og fikk festet masken sin. Den var ikke veldig ulik den Carina hadde, men gikk i rødt på den ene siden og over i gult på den andre. I det samme tok Elina og festet armene hennes på ryggen, før hun begynte å pynte på sminken hennes.
    «Klubbens lokale er ikke valgt helt uten grunn. Dette området er ett av de eldste i London og takket være byggevirksomhet på kryss og tvers, er området både drenert og en lettere sveitserost. Der dere kom inn, var det som anses som hovedinngangen, men den er det ingen som bruker. Fra baksiden er det totalt fem veier inn bare til lokalet. Disse er igjen knyttet opp mot tretti punkter hvor du kan komme inn i de tunellene som fører til disse veiene. Den lengst unna skal være seks kvartaler unna eller noe slikt.»
    Mens han skravlet, fikk Carina siste puss på håret, ballen i munnen og tilslutt ble masken festet.
    «Vi har kontroll på alle inngangene til tunellene. De endepunktene vi ikke kunne kjøpe opp, ble muret igjen og dette rommet er et slikt endepunkt. Vi seks som kjenner hverandre meget godt deler dette og kan komme og gå som vi vil her.»
    «Stille nå», sa Elina og løftet opp masken hans.
    I bakgrunnen hadde Neo og Diana gått ut i et annet rom og hun kunne høre det smalt i en tung dør. Ganske raskt var han også klar og han smilte der han festet lenken til halsen hennes.
    «Da går vi», sa han med et smil.
    Carina kjente det pitret i kroppen. Nå skulle hun endelig komme inn på det stedet hun hadde forsøkt å krasje nesten et år tidligere, men da ikke som party fyll, men som en ekte slavinne som hørte til. Det at hun gikk kliss naken slo henne ikke en gang. Tankene var bare på det som lå fremfor henne. Hendene, tungene og ikke minst de mange pikkene hun hadde fått inntrykk av at hun ville få.
    Korridoren de gikk gjennom var smal og kronglete. Noen steder gikk den opp, andre ned igjen. Noen ganger brakk den nitti grader rundt, men andre igjen var en slak sving. Da hun lurte på om den hadde noen ende i det hele tatt, kom dem til en stor solid dør som han igjen måtte låse opp, før de kom ut i et mye større rom. Hun skjønte fort de var i bunn av en trapp og etter å ha gått de første to etasjene, fulgte de en krysskorridor som førte til en heis. Hun hadde for lengst godt surr og var ganske glad hun ikke skulle vite denne veien.
    I det heisen åpnet seg, kunne de høre stemmene fra bak to store dører litt lenger frem og først da begynte alvoret å gli inn over henne. Om Webber kunne lese tanker eller ikke, var hun ikke sikker på, men han snudde seg rundt som om han visste hva som bekymret henne.
    «Husk at ingen vil kunne se hvem du er og alle kvinner som er her vil være nakne, akkurat som du. Det vil kanskje bli noe klassing, men ingen vil gjøre noe med før etter maten.»
    Hun nikket og svelget så godt hun kunne.
    «Flott», sa han og snudde seg og gikk.
    Med sikre bestemte skritt, gikk han mot døren med lenken til halsen hennes godt festet i hånden. Hun hadde ikke noe valg. Hun måtte følge på, men i det døren nærmet seg som helvetesporten selv, fikk hun en underlig følelse over seg. Hun var kanskje naken, hun var kanskje bundet, men samtidig, hun var også i ferd med å bli en grevinne. Hun ville gå alle disse en høy gang i det sosiale og hvorfor i all verden skulle hun gå med bøyd hode? Skritt for skritt rettet hun seg opp og i det de nådde døra var hun rank og stolt i holdningen.
    Webber skjøv opp døra og Carina forventet nå at over hundre par med øyne ville stirre på henne. Den nye uerfarne jenta som var tatt opp i klubben, men det skjedde ikke. For det første var det ikke hundre par med øyne der inne. Et kjapt overblikk tilsa at det kanskje var femten til tyve herrer og rundt ti slavinner og ikke en eneste en av dem kikket på Carina.
    Etter å ha stått stille noen sekunder etter at døra lukket seg, så han det han var ute etter og marsjerte mot en liten gruppe mennesker. Carina, som kjente det berusende deilig å gå naken slik blant alle disse fremmede. Bakbundet og skjult med en maske, skjønte fort hvem de var på jakt etter. Borte et litt høyt bord så hun den karakteristiske gullballen til Lucy og like bak henne sto en annen kvinne, men uten å være bundet eller med gag. Det måtte være Michelle.
    «Så, du valgte å komme i dag?» spurte Webber litt lavt i det han nærmet seg de andre.
    «Vel, jeg kunne ikke være hjemme på jomfruturen til en av mine kontakter», sa han og smilte lurt.
    «Nei, det ville vært grusom om hun ikke kunne oppføre seg», svarte Webber flatt, før han nikket til en tjener for å få en kaffe.
    De ble stående og snakke om småting. Noe var om forlovelsen, andre ting gikk på noe eiendomsrett og slik fortsatte det. Carina forsøkte så best hun kunne å få med seg noe, for det kunne være hun ville ha behov for å ha litt kunnskap om del av disse tingene da de kom utenfor denne kretsen. Om ikke annet, for å kunne svare på fakta informasjon om en annen frue skulle spørre henne om ting. Omtrent halvveis i dette, ble hun kraftig distrahert der en fremmed mann, også han med maske, kom bort til Michelle.
    Ingen av dem sa noe, der hun sto med hendene lett fremfor seg. Mannen hadde rolig kommet opp til henne, hvor hun lett la armene på skuldrene hans og således åpnet seg helt. Begge hadde maske, og om de kjente hverandre fra før, ante Carina ingenting om.
    Rolig la han den ene hånden på brystet hennes og begynte å kna lett på det mens tommelen subbet rolig over brystvorten. Michelle responderte automatisk med å lukke øynene og legge hodet en aning bakover. Etter å ha stått litt slik, lot han hånden gli ned langs siden hennes, før han trakk hånden inn mot skrittet og lot fingrene skille de fuktige kjønnsleppene på vei ned. Michelle stønnet høylytt nok til at de andre rundt kastet et blikk på henne og gliste.
    Forsiktig flyttet hun beina fra hverandre og slapp fingeren helt inn til skjedeåpningen, men mannen dyttet den ikke inn, da måtte han flyttet hånden i en halt annen vinkel. Etter å ha ertet henne litt, trakk han hånden litt tilbake og begynte en rolig massering av klitoris samtidig som han beveget seg helt opp i henne.
    «Hvordan ville det vært og vært bundet som de andre?» spurte han bestemt, men svakt. «Hatt en gagg og ikke kunnet protestere?»
    Han tok den ene armen hennes og førte bak ryggen. Nesten øyeblikkelig, førte hun den andre bak og lot han gripe dem begge. Følelsen av å ha armene sittende fast på ryggen var bare så fantastisk innimellom. Da hun også ble massert på klitorisen og kjente hvordan tankene dreide av det denne mannen sa, ble hun løftet opp.
    «Du liker det, ja», hvisket han der hun stønnet hardere og hardere.
    «Ja», klynket hun. «Jeg er en liten tøs», hvisket hun og kjente hvordan han kysset henne på halsen.
    Med et lite hyl, som Carina etterhvert ville skjønne ikke var noe unaturlig i denne salen, gikk det for henne der hun kastet hodet bakover. Etter litt, gjenvant hun balansen og kikket han rett i øynene gjennom maskene.
    «Takk», smilte hun, før hun sank ned på kne og begynte å kneppe opp buksa han.
    Ganske raskt hadde hun fått ut pikken hans, som nå var ganske stiv og rank. Etter å ha kysset den rolig, åpnet hun munnen og slukte den. Først lot hun hodet ligge slik at hun fikk brukt tungen rundt det hele, men ganske snart presset hun den videre inn slik at hun kun kunne bruke tunga nedover langs undersiden av den.
    I det samme han kjente at hun lot den bunne i munnen hennes, lot han hendene ligge på hodet hennes og begynte forsiktig å jokke henne. Med rolige inn og ut bevegelser, overtok han føringen og hun ble mer eller mindre bare sittende deg og la munnen være en form for fitte erstatning. Sakte økte han tempoet, til han presset seg inn og tømte seg i halsen hennes.
    Michelle ble sittende med pikken i munnen og suge den tør. Sørget for at all sæden han hadde igjen i urinrøret kom ut og svelget unna, før hun tilslutt trakk opp buksa hans og kneppet den igjen. Da de var ferdig, reiste hun seg rolig opp, han nikket til henne med et smil og gikk. I det hun sto alene igjen, smilte hun bort til Carina og blunket mens hun med tunga sørget for å få med seg de siste restene.
    Carina på sin side hadde bare blitt mer kåt av det hele, der hun sto og sugde til seg alt som skjedde. Hun hadde vært gjennom en masse hvis og hvordan de siste månedene og hun visste at frem til middagen var ferdig ville hun ha gaggen og dermed var det uaktuelt å suge noen eller hjelpe noen som ble knullet. Hun hadde derfor tatt det for gitt at ingen ville finne på noe frem til da, men Michelle var en joker hun ikke hadde tenkt på. Hun var fri og kunne kanskje svelget unna om hun selv ble knullet, men det skjedde ikke. Ikke denne dagen.
    De hadde ikke stått lenge etter at Michelle hadde fått sitt, før en stor dobbeltdør ble åpnet og det ble kimet i en liten klokke. Sakte begynte rommet og tømmes inn i det andre. Webber og Carina var ikke de første, men heller ikke de siste. På innsiden var det dekket til rundt tyve stykker og de forskjellige fordelte seg utover plassene og selv om Carina ikke kjente igjen en eneste en ut over Alex og Neo, var det rimelig klart at folk kjente hverandre og til en viss grad plasserte seg sammen.
    Webber og de andre gikk helt opp til enden hvor de fordelte seg ut over begge sider av bordet, men før de satte seg, ble kvinnene ført opp til veggen hvor de ble festet til en liten ring. Webber så rett på henne og smilte mildt mens han strøk henne forsiktig over kinnet.
    «Tenk på følgende», hvisket han. «For et år siden var du kun to rom lenger bort. Da alarmen gikk forsvant Michelle ut, før en tjener kom bort og ga Alex en liten lapp. I det samme han hadde lest den, for han opp og etterlot Lucy stående slik du nå står.»
    Carina nikket og lot blikket fly mot døra.
    «Hva om nå en av venninnene dine hadde forsøkt på det samme? Kommet brasende inn her og sett det som nå er i rommet?» Hun ristet på hodet, mest for å forsøke å fortelle at hun ikke trodde de var interessert. «Jeg tror heller ikke de kommer, men tenk på det du vet nå i forhold til da du var her. Hva ville du trodd den gange?» Han hadde latt hånden gli ned og strøk henne over skrittet. «Du får stå og vente.» Det lure smilet var på leppene hans, der han snudde seg og satte seg ned.
    Og vente fikk hun nok av. Det var tydelig at de ikke hadde det travelt selv om forretten kom ganske raskt. Stående inntil veggen gikk tankene tilbake til det han hadde snakket om. Hvor uforberedt hun hadde vært på det som kom, hvor naiv hun hadde vært på mulighetene til å få en fot på innsiden. Blikket vandret over de andre kvinnene. Alle sto der nakne og bakbundet med sin unike maske. Hvor lite hun hadde skjønt om hun hadde klart å komme helt inn.
    Det var lite som skjedde for hennes del. Michelle var igjen plassert langs veggen, men denne gangen i nærheten av døra. Det virket nesten som om hun hadde en jobb med å passe på i fall noe skulle skje, men i motsetning til da de hadde den private sammenkomsten, ble hun stående stille hele middagen. Det eneste som skjedde var i hovedsak for de som sto nærmest utgangen da en av mennene skulle ut eller inne. Det hendte de lot en hånd gli over et bryst, eller forsiktig plukke litt i et skritt, men de stoppet aldri opp. Kun enkel erting.
    I utgangspunktet var det ganske kjedelig å stå slik, men samtidig var det noe med det å være naken for så mange fremmede, alle med sine masker og sine hemmeligheter. Sakte gikk tankene over til hvem alle disse kunne være. Webber hadde en gang sagt det var fremtredende menn med mye å tape. Noen var kanskje topp politikere, andre igjen kjente finanstopper. Rolig lot hun blikket gli over den enkelte mens hun innbilte seg hvem de kunne være.

5 kommentarer:

 1. olalalala herlig lesing igjen og jeg er veldig spent på fortsettelsen

  s

  SvarSlett
  Svar
  1. du har gjort gode "forsøk" til no
   kan ikke huske å lest et dårlig "forsøk"
   s

   Slett
 2. hei..... no begynner jeg å bli utålmodig på neste del må jeg vente mye lenger på den eller kommer det mer snart

  s

  SvarSlett
 3. Umm. Ja. Ser den. Skal komme med en del ganske snart. Jeg lover. :)

  SvarSlett