tirsdag 6. september 2016

Grevinnen - Trenning

Del 15
Historien begynner her: Grevinnen - Klubben

Da hun våknet dagen etter, var hun mer uthvilt enn hun hadde vært på lenge. Faktisk kunne hun ikke huske å ha våknet til en slik luksus etter å ha sovet så mykt og godt. Mysende bort på klokken, måtte hun konstatere at det fortsatt var tidlig på morgenen, men det hindret tydelig ikke han i å stå opp.
    «Frokost om femten minutter», sa han der han kom slentrende ut av badet mens han kneppet det hvite skjorten.
    «Ja, herre. Skal jeg ha klær på?», spurte hun der hun småtrippet mot badet for å få seg en rask dusj.
    Han så forbauset på henne. «Selvfølgelig ikke.» Så ble smilet litt mer innfult. «Men du kan belage deg på del to av treningen som starter i dag.»
    En berusende følelse bredde seg i kroppen hennes. Hun visste ikke hva det gikk ut på, men etter både det han hadde fortalt og måten han sa det på gjettet hun på at det ville innbefatte både fremmede menn og nakenhet.
    Og hun ble ikke skuffet. Etter en overdådig frokost, hvor Elina hadde kommet frem og stoppet henne fra å forsyne seg med en tredje brødskive, hadde hun blitt ført ut i en bil med beskjed om at hun ville bli sendt hjem før middag.
    Naken og bakbundet, hadde de plassert henne i bagasjerommet, før hun ble kjørt til et ukjent sted. Hun skjønte det ikke var tilbake til Alex, men det hadde hun heller ikke ventet det ut fra måten ting ble sagt på.
    I det bilen stoppet og lokket åpnet, så hun med en gang at de var på et fullstendig fremmed sted. De hadde rygget inn på noe som så ut som en gammel låve som ikke var i bruk som det lenger. Borte ved den ene veggen sto en naken kvinne med bøyd hode og armene i været, festet i kjettinger som hang fra taket. Litt bortenfor henne igjen, sto en mann i en sort dress og ventet med hendene foldet fremfor seg.
    I det Logan fikk henne ut av buret, børstet han lett over henne og passet på at hun så presentabel ut. «Frue, slapp helt av», hvisket han. «Du er blant venner her. Webber stoler hundre prosent på disse.»
    Carina nikket og kastet et stålent blikk på ham, der han smilte varmt tilbake. Like etter snudde han seg mot mannen i dress og nikket kort.
    «Bare bli stående her etter at jeg kjører. Du får beskjed når det skjer noe», hvisket han, før han gikk mot bildøren. «Jeg henter deg i ettermiddag.»
    Carina følte ikke hun hadde noe valg. Ut over kvinnen som hang etter armene og mannen i dress, var det ingen i rommet bortsett fra henne, Kvinnen så ikke opp, og mannen i dress hadde kun sløvt kikket på henne før han gjenopptok det som latet til å være hoved geskjeften hans, nemlig å ikke gjøre noe i det hele tatt.
    Etter femten minutter, hvor Carina begynte å undres på hva som kom til å skje, kom en annen dresskledd mann inn, men denne så ut til å være en litt mer leder type og i kontroll med seg selv. Lett slentrende, kom han rolig inn, enset ikke de to andre, men gikk opp til Carina og studerte henne der han hadde stoppet noen meter fremfor henne.
    «Webber nevnte han hadde funnet en vakker kvinne, men at hun skulle være så vakker, det hadde jeg ikke trodd», sa han etter litt, med det resultat at Carina rødmet og kikket ned. «Jeg vet hva han har fortalt deg om oss og det er tydelig han stoler på deg, for med en med din bakgrunn, løper vi faktisk en liten risiko i forhold til det vi holder på med.»
    Carina kikket opp på ham og ristet på hodet.
    Rolig løftet han en finger for å indikere at hun ikke skulle si noe. «Jeg stoler på ham og hans dømmekraft», fortsatte han og gikk rundt henne. «De neste månedene vil det være to ting du skal lære. Den ene går på det sosiale, det vil Webber selv ta. Det andre går på den klubben vi er en del av og det vi driver med der.» Han tok en liten pause til han hadde kommet fremfor henne igjen. «Det er kun en ting vi verdsetter mer enn å kunne nyte vår seksualitet fritt, og det er å gjøre det med eleganse.» Han snudde seg og pekte på kvinnen som hang etter armene. «Ta min kjære frue, Serina. La oss nå si at en deltager i klubben kom opp bak henne, la hånden lett på rumpen og hun responderte med å se indignert på ham. Ville det være eleganse?»
    Carina ristet på hodet.
    «Riktig. Hun skal da tilby skrittet sitt slik at han kan nyte den vakre kroppen hans, og hun det han har å tilby. Men når han gjør det og sender en dose sæd inn i henne. Vil den bli der?»
    Carina ristet på hodet igjen.
    «Nei, den vil renne ut og ned langs låret hennes. Det er slike ting vi ønsker å unngå og vi har et sett med metoder som vi setter i gang når slike situasjoner oppstår og det er der jeg, eller lettere sagt vi, kommer inn. Innenfor klubben er vi seks herrer som kjenner hverandres identitet. Vi vil bytte på å gi deg den treningen du trenger slik at ditt første møte på klubben kan bli en orgie i nytelse og ikke en panisk opplevelse hvor du ikke aner hva som forventes av deg.»
    Hun nikket, selv om hun ikke ante omfanget av det han snakket om.
    «I dag vil vi begynne med hvordan du skal oppføre deg når en mann kommer og viser tilfeldig interesse, og hva du skal gjøre når en annen kvinne er knullet, men til det trenger vi litt hjelp.»
    Han snudde seg rolig mot døren, som nesten på kommando åpnet seg. Inn kom en lyshåret kvinne men halvlangt hår. Hun var naken og bakbundet, tett fullt av en kraftig mann som hadde et godt tak i armen hennes. Det var tydelig at hun ikke var fornøyd, der det lyste av øynene hennes.
    «John, hva er meningen med dette?» spurte hun skarpt og fikk samtidig øye på Carina. «Og hvem er dette?»
     John, som hadde snakket med Carina gikk rolig bort til kvinnen og dasket til henne. Ikke hardt, men hardt nok til at hun kjente det. «Pass språket ditt. Neo har lånt deg bort til meg for i formiddag og det er alt du trenger å vite.»
    «Jeg hadde viktige planer i dag», fortsatte hun og Carina var nesten sjokkert over hvordan hun kunne oppføre seg ettersom hun var i den sårbare situasjonen hun var.
    John så nedlatende på henne.
    «Vel, kanskje du lærer at en slavinne aldri må legge viktige planer.» Han snudde seg og så på Carina. «Lytt og lær. Diana her har blitt så vant med den sosiale delen av det hele at hun glemmer sin egentlige rolle.»
    «Jeg håper virkelig du har avklart dette med Neo, for jeg kommer til å ta dette opp med ham med det samme jeg kommer hjem.»
    John snudde seg rolig tilbake og så på henne med ganske stramme øyne. «Gjør det», sa han sakte. «Kanskje han også tar opp at vi drøftet å la deg få låne kjelleren til Alex en måned eller to for å sette deg litt på plass igjen.»
    Øynene hennes ble øyeblikkelig til den samme streken som munnen henne var, men hun sa ikke noe mer.
    «Jeg skal ha deg frem til middag, men jeg forsto på Neo at han også hadde planer for deg i kveld. Uansett, du er ikke her for å krangle med meg.» Han snudde seg mot Carina igjen. «Dette er Carina. Grevens nye flamme. Hun er en kvinne han har så mye tro på at han vil at hun skal gå gjennom en fullstendig opplæring.»
    Carina, som hadde smugtittet bort på dem, kunne se overraskelsen i ansiktet til Diana selv om den var borte igjen i brøkdelen av et sekund.
    «Og hvilken familie kommer du fra?» spurte hun i det samme overraskelsen var gått over. «Jeg kan ikke si jeg husker deg fra noe sted.»
    «Det holder», sa John bryskt før Carina rakk og svare. «Dere kan bli bedre kjent senere. Kom her», sa han og trakk Diana med seg mot veggen, hvor han med en godt innøvd teknikk låste armene hennes fast til en liten ring som var der, nesten uten at noen kunne se det. «Det viktige», sa han i det han snudde seg og så på Carina igjen, der hun hadde fulgt etter dem bort, «er å ha det godt. I det øyeblikket du ikke lenger syns dette er spennende og morsomt, har du i utgangspunktet ikke noe her å gjøre.»
    Rolig snudde han seg tilbake til Diana og smilte lurt, men fikk kun en sur mine i retur. Rolig la han hånden på brystene hennes og begynte å beføle dem, før han lot hånden gli ned mot skrittet.
    Diana, som ikke var i nevneverdig godt humør, snudde fremfor øynene på Carina på en måte hun ikke trodde noen kunne snu. I det ene øyeblikket glodde hun olmt på John, men i det samme hånden hans tok på brystet hennes, ble hun med en gang var situasjonen hun var i. Selv om dette var en hun hadde vært i mange ganger før, reagerte hun like spontant hver gang.
    Først endret hele blikket seg i det hun kjente den deilige følelsen av at noen kjærtegnet brystet hennes. Den sure geipen forsvant, streken i øynene åpnet seg opp og pusten ble merkbart tyngre. Da han lot hånden stryke nedover magen, visste hun nøyaktig hvor han ville og flyttet beina litt ut til siden, mens hun salig i blikket vente hodet ned. Om det var respekt eller noe annet, var ikke Carina sikker på, men hun var ganske overbevist om at hun ikke lenger brydde seg om at hun var trukket vekk fra det hun hadde tenkt å gjøre.
    John lot fingeren gli godt inn mellom beina, før han hentet den ut igjen og masserte henne lett over klitorisen. Den tunge pusten hennes gikk nå over til lave stønn, før han førte fingeren opp til munnen hennes. Grådig tok hun den imot og slikket den som om det var noe av det beste hun hadde smakt.
    «Forklar Carina hva som skjedde», sa han mykt i det han trakk til seg fingeren.
    Nesten sjokkert, sto Carina og så hvilken annen kvinne det var fremfor henne.
    «Herre», begynte hun, men nølte litt før hun kikket opp på ham. «Du ga meg, en liten tøs, noe av det beste jeg kan få.»
    «Og det er?»
    «Oppmerksomhet», svarte hun og rødmet før hun senket blikket. «Seksuell oppmerksomhet.»
    Han snudde seg og så på Carina. «Ville du følt det slik?»
    «Jeg vet ikke herre», sa hun og visste innerst inne at hun ville vært livredd.
    «Det du vil finne ut, er at sterke kvinner med makt og posisjoner kan bli veldig bestemte og arrogante. Faktisk forventer vi at du blir slik etter en stund og, ikke fordi du er typen for noe slik, men fordi rollen din vil bygge deg opp dit.» Hun hadde mest lyst til å riste på hodet, hun var ikke slik, men på den annen side, hun hadde sett det før og faktisk ønsket hun var i en slik situasjon. «I en slaverolle derimot.» Han så tilbake på Diana. «Er det den stikk motsatte holdningen som skinner gjennom. Da tar du imot alt som blir kastet mot deg. For noen holder det med å bli stilt opp naken for å komme i det moduset, andre trenger å bli bundet, mens Diana her faller ikke inn i den rollen før hun blir stimulert. Ikke sant?»
    «Jo, herre», svarte hun svakt med bøyd hode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar