mandag 19. september 2016

Grevinnen - Selskapet

Del 18
Historien begynner her: Grevinnen - Klubben

Ukene gikk. De hadde nye middager, både hos seg selv og hos andre, hele tiden innenfor den indre kretsen. Det var også annen type trening flere ganger i uka hvor hun stadig var på besøk på nye steder og fikk nye ting å bryne seg på.
    En morgen, da lyset seig inn mellom de tunge gardinene og strøyk over den nakne kroppen hennes og vekket henne, blunket hun lett med øynene og måtte orientere seg et øyeblikk før hun husket hvor hun var. Det var fortsatt vanskelig å vende seg til at hun nå bodde sammen med Webber. I det samme hun fikk se de kraftige skuldrene som stakk på utsiden av dyna kjente hun bare lykke, før virkeligheten krasjet ned rundt henne.
    De hadde håndtert hennes mor. Hun hadde fått en slump penger mot å ikke si noe når ting dukket opp i nyhetene. Samtidig hadde de ordnet med faktiske papirer som viste at hun i det minste offisielt tilhøre familien til Neo selv om en litt nærmere ettersyn ville vise at det var skjedd i meget ny tid. Målet var uansett å holde en så lav profil som mulig så lenge som mulig. Alle kunngjøringer skulle gjøres direkte med de det gjaldt og ikke gjennom avisen etc. Hun håpet bare alt ville bli bra, for hun elsket ham så høyt.
    Webber vred seg rundt og blunket med øynene. «Nå? Våken?» Spurte han tilslutt.
    «Ja, er litt spent.»
    Han strakk en arm og gjespet høyt. «Det skjønner jeg. Generalprøven.»
    «Skal jeg ha klær på meg i det hele tatt?»
    Han ristet på hodet. «Jeg sender Elina opp så fort jeg har kommet ned. Hun vil ta seg av deg til vi skal av gårde.»
    «Ok», sa hun og ble liggende og kjenne på prikkingen i kroppen mens hun så han tuslet mot badet.
    Klokken tolv skulle de kjøre til Neo. Han hadde invitert den indre kretsen på seks par til utvidet lunsj hvor Carina for første gang skulle få prøve seg på hele pakka og ikke bare enkelt ting hun hadde fått beskjed om. I løpet av de seks ukene hadde hun vært rundt til dem alle unntatt Alex, og alle de andre hadde skullet lære henne ting som på et eller annet vis hadde innbefattet at de hadde endt med å knulle henne. Forsiktig strøk hun seg over skrittet mens hun hørte Webber bli ferdig.
    I det samme han kom ut fra badet, trippet hun inn for å pusse tennene, før hun hoppet i dusjen. I det samme hun lukket dusjkabinettet, så hun Elina dukke opp. Det hun ikke så, var at hun kledde seg naken og kom etter henne.
    «Men?» utbrøt Carina litt forbauset i det Elina smatt naken inn i dusjen.
    «Ikke innbill deg noe», svarte hun skarpt. «Vi vet begge at du ikke får lov.»
    Plutselig gikk det en åpenbaring inn over henne. «Hvor mange av de andre fruene har du egentlig ligget med?» spurte hun sakte.
    For første gang innså hun at hun hadde tatt henne på sengen der Elina ble sprut rød og bare så stramt på henne. «Alle, frue», svarte hun etter litt. «Men nå skal du vaskes», sa hun og grep tak i dusjhåndtaket og begynte å skylle over Carina.
    «Så», begynte Carina, som helt klart ikke var ferdig med temaet, «om jeg hadde fått lov, ville du gjort det med meg?»
    Igjen ble den en liten pinlig pause, der hun hadde begynt å skrubbe ryggen hennes. «Det er ikke noen problemstilling, så la det være med det.»
    Carina kniste og lot henne holde på. Da hun vasket henne på de mer sensitive stedene, gjorde hun ingenting for å skjule at hun syns det var deilig. Elina likte det ikke. Ikke fordi hun ikke hadde noe imot å ta på Carina naken, men bevegelsene og reaksjonene hennes gjorde at hun fikk lyster selv. Vel, hun hadde sine måter å løse det på også.
    Da de var ferdig var det gjennom et lite ritualet som innbefattet oppsett av hår, sminke og alt det som hørte med. Da de nærmet seg slutten, førte Elina hendene hennes inn bak ryggen og bøyde seg ned.
    «Sitt rolig, denne er litt vanskelig å feste», sa hun og jobbet med en liten bøyle.
    «Hva er det?» spurte Carina nysgjerrig.
    «En liten spesiell hengelås som ser ut som en helt vanlig lenke. For en som ikke kjenner den, vil det se ut som om de er permanent festet sammen.» Hun fikk trykt den på plass. «Sånn», sa hun bestemt. «Et helvete å få på plass og enda verre å få opp igjen. Belag deg på å ha hendene på ryggen til i morgen tidlig.»
    Carina kjente på dem og kjente den deilige følelsen av å ikke kunne bruke dem til noe fornuftig og aller minst beskytte seg.
    «Det går nok bra», smilte hun.
    «Da er det bare siste avslutning», sa Eline og trakk frem et lite skrin.
    Fra før hadde de puttet på henne en sterk rødfarge på leppene og opp av skrinet løftet hun først noen store diamantøredobber. Etter det kom et halskjede i samme type, som la seg ut over øvre delen av brystet.
    «Forsøk å ikke ødelegg det», sa Elina og fikk på henne noen høyhælede sko.
    De gikk sammen ned og Carina kjente det kriblet i magen. Det var tydelig at det hele var litt ekstra flott i dag og hun så virkelig frem til å være med på det hele.
    Etter en kjapp tur på kjøkkenet for å få seg litt mat, bar det ut i stua hvor Webber sto og ga noen instruksjoner til Archie. I det Elina og Carina kom inn, snudde han seg og smilte som en sol.
    «Vakker som alltid», utbrøt han og lot hånden gli ned langs siden hennes. «Gleder du deg?»
    «Noe så voldsomt herre», sa hun og sugde til seg berøringen hennes.
    «Godt», sa han og nikket, før han snudde seg mot Elina. «Sett henne i bilen. Hun kan sitte der litt og tenke på det som ligger fremfor henne. Gjøre seg mentalt klar.»
    «Selvfølgelig, herre», svarte hun og neiet lett.
    «Kom», sa hun og førte med seg Carina.
    Carina hadde absolutt ikke lyst til å bli puttet i boksen så tidlig. Hun visste det var mange timer før de kom til å dra, men hun visste også at å protestere ville vært for døve ører.
    Nede i bilen, ble hun hjulpet opp i det lille buret, før en gag ble ført på plass i munnen hennes. Etter det ble en hengelås festet for å sørget for at buret ikke kom opp igjen før noen bestemte seg for det. Det siste hun så var det halv fule smilet til Elina da lokket ble smekket igjen.

Det gikk ikke lang tid før hun gikk helt surr i tiden og forsøkte heller å gå gjennom det hun visste kom til å komme, men uansett hva hun forsøkte å gruble på endte det hele med at hun bare ble mer og mer kåt der hun satt. Tilslutt kjente hun noen andre satte seg inn i bilen og ganske snart rullet den av gårde. Endelig, tenkte hun der hun satt.
    Det var en litt lenger tur en normalt, men hun visste jo i grunnen det. Hun hadde vært der ved en anledninger og ut over en litt lengre bit på motorveien var det en ganske krøkkete strekning som lå fremfor dem.
    Da de endelig kom frem, ble lokket åpnet nesten før bilen hadde stoppet og hun ble hjulpet ut av en av tjenerne, før han overrakte halslenken til Webber, som kom spankulerende.
    Med rolige og verdige skritt, gikk hun opp bak Webber og lot øynene sveipe over de som var der. Hun husket vagt noen av tjenerne, men ventende oppe på trappen sto Charlie og hun fikk en varm følelse i mellomgulvet. Det var måneder siden hun hadde sett noen av dem i det hele tatt. Alex, Michelle og de andre hadde på mange måter vært som sunket i jorda etter at hun var overlevert til Webber. Uten å gi noe tegn om at hun hadde kjent ham igjen, spankulerte hun bak Webber inn i det store huset.
    Det første stedet de gikk, var ut på baksiden hvor det tydelig var en mottagelse. Et kjapt blikk sa henne at alle de fem andre var kommet, inkludert Alex. Bak hver av dem sto en naken kvinne med en ball i munnen. Alle pyntet opp i den grad det er mulig for en naken og glattbarbert kvinne.
    «Se her ja», sa Alex og gikk frem med Lucy på slep. «Har tingene gått som planlagt?» Han tok Webber kraftig i hånden og ristet den godt.
    «Du skulle bare visst», sa han og blunket lurt. «Hun er et funn og jeg tror du gjorde riktig i å sette henne på prøve som du gjorde.»
    «Vel, jeg har plass til flere om det er ønskelig.» Han nikket til Neo som også kom bort og hilste. «Men det får være etter at fru Clayton har vært der noen uker.»
    «Å, er vi der alt?» spurte han forbauset og kikket på Neo.
    «Vel, hun kunne trenge en liten runde for å jekke seg litt ned», svarte han og kikket på Diana med et glis.
    Carina kunne se at gleden ikke var gjensidig og hun hadde en følelse av at de egentlig ikke spøkte.
    «Men, nok om det», sa Alex og så forbi Webber. «Hun var da veldig mye penere enn da hun var hos meg», sa han og strakk frem en hånd som han strøk nedover siden hennes. «Hva har du gjort med henne.»
    «Latt henne få blomstre», svarte han lurt. «Lyst på henne nå?»
    «Selvfølgelig, men jeg venter til etter maten.»
    «Lurt», sa Webber og diskusjonen gled over i helt andre ting.
    Det mest interessante for Carina var over og hun kjente hvordan følelsene bølget innover henne der hun løftet blikket uten å løfte hodet og lot det sveipe rundt. Rundt det hele sto det menn og kvinner i uniformer. Dette var de forskjellige husenes hovmestre, bestyrerinner og tjenere. De var kun de seks slavinnene som var naken, ja pluss Michelle da, som hun fikk øye på borte i en krok. Hun sto der naken sammen med tjenestefolket, men uten gag og uten å være bundet. Hun følte på mange måter at blikket fra alle disse menneskene boret seg inn i henne, studerte vær minste detalj og frydende merket hun at hun digget det. Digget å være naken fremfor alle disse dresskledde. Digget å være bakbundet slik at hun ikke kunne beskytte seg. For ikke snakke om at hun digget at Alex nå hadde sagt han ville forsyne seg.
    Etterhvert gikk de litt rundt og snakket med andre. Innimellom ble hun snakket til, snakket om og strøket litt på, men det skjedde ikke noe mer enn det. På en måte skulle hun ønske de kunne komme i gang, men samtidig var det noe med det eksklusive rundt det hele. En følelse av å være løftet opp til en høyere nivå selv om hun var naken og bakbundet.
    «Mine herrer, da er lunsjen servert», sa en tjener og bukket lett.
    Alle som en begynte de å bevege seg opp trappen og inn. Carina fulgte lydig etter sin herre, der hun spankulerte inn i gangen, før de svingte inn i et litt mindre hyggelig rom. I midten sto det er stort kraftig bord, dekket til seks med store flott lysestaker dandert ut over en hvit duk. Stolene var kraftige med rygg høyere enn den som satt i dem. På veggen bak hver stor, rundt to meter lenger bak, var det festet små kroker.
    Uten å si noe, førte Webber henne opp til en slik krok, før han gikk og satte seg. Det var her hun skulle stå. Med samlede ben, naken fra topp til tå og bare se pen ut mens de andre spiste. I det sistemann satte seg og en tjener begynte å skjenke opp et glass med vin til hver av herrene, kom Michelle inn med seks hengelåser. Systematisk gikk hun fra kvinne til kvinne og festet dem til veggen, før hun stilte seg pent opp i hjørnet selv.
    Stående slik og ta inn over seg det absurde i situasjonen, merket hun at hun ble mer og mer kåt av det hele. På samme måte som hun sto, var det også fem andre kvinner i rommet. Alle sto helt stille med hevet hodet og så rett frem. Låst fast til veggen og ute av stand til å fjerne seg om hun hadde ønsket det, kjente hun den prikkete følelsen av saftene sine som begynte å renne nedover låret. Hun håpet det var noe de syns var ok.

2 kommentarer:

 1. gleder meg til fortsettelsen deilig lesing selv om det var litt mange dager å vente på dette avsnittet

  s

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, glemte meg litt bort. Beklager det.

   Slett