torsdag 22. september 2016

Grevinnen - Etterlengtet

Del 19
Historien begynner her: Grevinnen - Klubben

    Tvers over henne sto Lucy og i forhold til tidligere, hvor hun kun hadde fått returnert et døsen likegyldig blikk, så hun nå en kvinne som var våken og tilstede. Med tindrende øyne kunne hun skimte et smil rundt den gullfargede ballen hun hadde i munnen, der hun returnerte det undrende blikket Carina sendte henne. Og en ting måtte hun innrømme, det var en fantastisk vakker kvinne. Litt utypisk engelsk, men utrolig vakker.
    I det samme det første ble servert, gratinerte reker av noe slag, gikk Michelle rolig frem før hun sank på kne fremfor Diana. I rolige bevegelser, nesten som en koordinert dans, begynte hun å kysse skrittet hennes, før tunga lekent smatt ut for å erte klitorisen hennes. Et øyeblikk hadde Carina forventet at hun ville stå imot helt til gikk for henne og først da gi signaler om at hun syns det var godt, men det var det motsatte som skjedde. I det samme berøringen startet, begynte hun å stønne, før hun like etter begynte å bevege på seg og det var lett å høre låsen som slo i ringen der hun beveget seg.
    Michelle lot seg ikke affektere, men presset en hånd opp mellom beina hennes og lot to fingre gli inn i skjeden. Med tungen lekende rundt kjønnsleppene, sirklet hun inn rundt klitorisen hvor hun presset leppene sine inn på hver sin side. Tilslutt hadde Diana nådd helt opp og kastet hodet bakover så det traff trepanelet med et lite dunk. Skjelvende sto hun og kjente Michelle trakk fingrene ut av henne samtidig som en tjener passerte etter å ha fylt opp vinglassene.
    Da hun rolig hadde blitt helt ferdig og Diana forsøkte å gjenvinne posituren sin, gikk Michelle til nestemann som var Lucy og gjentok prosessen. Førstegangen hadde hun vært så opptatt med Diana og hennes reaksjon, men nå så hun at dette like mye var en underholdning for mennene som lystig fulgte med på det som utspant seg rundt dem. Da Lucy mistet fortfestet og et øyeblikk gikk ned på det ene kneet og ble presset fremover, snudde de tre seg med ryggen til for å få med seg hva som skjedde og alle seks lo høylytt og heiet der hun rødmende karret seg opp igjen. Det var tydelig at det ikke var vanlig.
    Carina var sistemann på lista og hun hadde alt blitt rimelig opphisset av det Michelle gjorde med de andre, men i motsetning til det hun gjorde med de andre, gikk hun ikke rett ned på huk fremfor henne. Nesten snikende, snodde hun seg opp rundt Carina og kysset henne forsiktig på kinnet der de begge kjente hvordan puppene subbet inntil hverandre.
    «Hei igjen», hvisket hun og nappet forsiktig i øreflippen. «Du har klart deg bra så langt skjønner jeg.»
    Carina ønsket å svare, ønsket å returnere kjærtegnene, men både ballen i munnen og det faktum at hendene var rimelig låst på ryggen hindret et hvert slikt tiltak.
    «Bare nyt det som nå kommer til å skje», sa hun i det hun dukket nedover.
    Med tungen godt ute, stoppet hun et øyeblikk ved det ene brystet. Her presset hun seg inn i det myke vevet og omfavnet brystvorten med munnen, før hun avsluttet med å nappe lett i den med tennene i det hun forsvant videre nedover.
    Det var ikke den samme følelsen i skrittet som da Thomas lekte med henne, men alle omstendighetene tatt i betraktning, var det heller ikke langt unna. Med beina flyttet litt ut til siden, kjente hun hvordan Michelle presset seg inn i henne med den ene hånden og holdt henne på plass med den andre.
    I en stadig mer intens pusting, som nesten ble til surkling rundt ballen, kjente hun hvordan Michelle jaget henne opp, men det var noe som manglet, noe som stoppet henne. I et fortvilet øyeblikk gløttet hun opp og så at alle kikket på henne og instinktivt ville ta frem hendene. I det øyeblikket hvor hun merket hvor godt de var festet, trykket Michelle enda en finger inn i henne og utløste orgasmen hennes.
    «Hun brukte sin tid ja», sa Neo og snudde seg tilbake igjen.
    «Husk at det er første gang.»
    Neo snøftet. «Jeg har da sett henne i aksjon før.»
    Webber bare gliste. Det hadde han og.
    Carina tok seg sammen og rettet seg opp. Hun var fortsatt ulidelig kåt og ønsket kun at en av dem, egentlig samme hvem, kom bort, løftet beina hennes fra bakken og knullet henne rått og hemningsløst, men hun skjønte underholdningen for denne gangen var over, der Michelle tok et håndkle, tørket hendene, før hun gikk bort i hjørnet og stilte seg opp igjen.
    Det eneste hun nå hadde å glede seg over var de stjålne blikkene til tjenerne da de kom inn for å etterfylle, servere eller ta av fra forrige servering.

Det hadde gått minst en time, kanskje to og Carina begynte å bli virkelig sliten i beina, da det endelig virket som om det var oppbrudd blant mennene. Alex var førstemann på beina og i det samme han hadde løsnet Lucy fra veggen, kom Michelle og gikk bak dem igjen. Etter dette gikk det fort og innen et par minutter var de alle på vei ut av det trange rommet og bort mot trappa opp til andre etasje.
    I det de kom opp, gikk alle på tur og rekke inn i et mye større rom. Det var fem store åpne vinduer ut mot en balkong, men det som slo henne først og fremst, var innredningen. Rommet inneholdt ingen klassiske BDSM leker, slik hun hadde sett for seg, men en mengde stolper som sto opp av gulvet og stoppet i høyde med livet. Alle hadde to små bøyler på toppen. I tillegg var det et snoker bord med små kjettinger festet i hjørnet. Det siste som slo henne var at det var masser av høye krakker og lave bukker som var plassert rundt. Det eneste som kunne minne om det hun hadde forventet, var en bom som sto i hjørnet med en krok hengende ned fra taket.
    Da alle var inne, ble ballene fjernet fra munnen deres, før to av dem ble festet med hendene til hver sin av stolpene som sto opp. Neo og John begynte å leke med sine sammen med de to andre, mens Webber og Alex snudde konsentrasjonen sin mot Carina, mens han ga Lucy sin halslenke til Michelle.
    «Så var det oss», sa Alex og lot hendene gli over brystene til Carina.
    Hun sugde til seg følelsen, samtidig som hun overrasket fikk med seg Michelle som smatt opp på en liten krakk og førte en villig Lucy mot brystene sine.
    «Du har vært gjennom mye så lang», sa Alex like rolig og enset ikke stønnene som Michelle gjorde bak henne, «men du er ikke fremme enda.»
    «Herre?» spurte hun litt forvirret samtidig som den deilige følelsen av hånden hans gled over henne.
    «Så langt har du fått kastet både det ene og det andre mot deg og du har slukt det med hud og hår. Samtidig har du fått det på en måte som gjør at vi oppriktig tror at det er det seksuelle og ikke det økonomiske som driver deg.»
    Hun nikket og skjønte det seksuelle fikk vente selv om han aldri så mye knadde brystet hennes. Her var det om å gjøre og holde hodet kaldt.
    «Du har fått møte seks av oss. Alle velstående personer med store flotte hus, men om du skal gå hele veien, er det en mye større verden der ute. Klubben vi er en del av, den du holdt på å invadere, har 57 medlemmer. De kommer fra en mengde forskjellige miljøer. Noen er kjente politikere, noen toppledere for internasjonale konsern og noen adelige slik som din venn her. Rundt halvparten har sin egen slavinne slik du ser her og det er sjeldent mer enn 20 stykker på et møte av gangen. Det betyr at du vil møte mange forskjellige og alle som en vil ha tilgang til kroppen din. Er dette noe du kan akseptere?»
    «Ja, herre», sa hun uforbeholdent.
    «Er det noe du vil se frem til?»
    Hun kjente det murret deilig i magen. «Ja, herre», svarte hun igjen uten å nøle.
    «Flott, for når den dagen kommer, vil du ikke lenger ha noe valg.»
    «Selvfølgelig ikke, herre», sa hun og bøyde hodet.
    «Jeg er imponert», sa han og kikket på Webber. «Da er det en siste ting», fortsatte han og igjen kikket på henne. «Er du villig til å avlegge en ed på at du aldri kommer til å røpe noen av medlemmene for noen om du på et eller annet vis skulle finne ut hvem de er?»
    Rolig hevet hun blikket og så ham rett i øynene. «Ja, det er jeg.»
    «Godt.» Igjen så han på Webber. «Jeg kaller inn og setter opp en møte.»
    «Flott», sa Webber.
    Alex flyttet hånden rolig ned mot skrittet hennes og fokuset hennes drev tilbake til situasjonen hun var i. «Michelle. Før henne bort til en av bukkene.»
    «Ja, herre», sukket hun, der hun hadde Lucy godt inn i skrittet.
    Webber tok over Lucy og førte henne mot skrittet sitt, der han vippet ut pikken. Michelle på sin side dro en tungpustet Carina mot en av bukkene. Da hun fikk en sjans til å se nærmere på dem, oppdaget hun at midt på var det en liten fordypning og hun skjønte ikke hva den var for, helt til Michelle lot henne sitte ned på den ene enden og rulle bakover. Armene passet perfekt i fordypingen og hindret henne i å ligge vondt over dem.
    «Nå skal vi se da», sa Michelle og festet en liten krok til halsen hennes, før hun bant beina fast på høyde med rumpa. «Der sitter du fint», sa hun silkemykt og satte seg ned på huk ved siden av henne og kysset henne ømt på munnen. «Noe av det viktigste når du er på slike treff, er å ha det godt. Kan du ikke slippe deg løs og la det seksuelle ta overhånd, har du lite her å gjøre», fortsatte hun mens hun hele tiden kysset henne bløtt på leppene.
    Carina, som alt var godt på vei inn i en tåkesky, gjengjeldte kyssene like ømt og varmt. Hun visste hun elsket Webber og kom alltid til å gjøre det, men hun var blitt glad i Michelle også på godt og ondt og det da å kysse slik heiste henne bare videre opp. Liggende slik å drømme seg bort i de deiligste kyss, var hun fullstendig uforberedt på hva Alex hadde i tankene og i det han bøyde seg frem og lot tunga gli inn mellom leppene hennes, sperret hun opp øynene og stønnet høyt.
    «Deilig, ja?» sa Michelle og smilte varmt.
    «Ja», stønnet hun, der hun kjente hvordan han lette seg frem med tungen.
    Reaksjonen hennes var nesten øyeblikkelig å slippe ham mer til, men det var umulig. Hun klarte ikke å få beina bakover og resultatet var at hun endte med å presse ryggen opp i en bue mens hun himlet med øynene.
    «Så godt ja», gliste Michelle. «Vel, du får trene på litt multitasking og overta der Lucy slapp.»
    I en flytende bevegelse, reiste hun seg opp, vred seg rundt og stilte seg på skrevs over fjeset hennes, før hun bøyde seg frem og lot tungen leke med klitorisen hennes. I det samme hun kom ned over den andre kvinnen, reiste Alex seg opp og brettet ned buksa. Etter ha satt den godt erigerte penisen mot hullet hennes, presset han på og kjente hvordan den presset kjønnet hennes til siden for å slippe henne til.
    Det var ikke så mye hun klarte å gjøre under der. Hun forsøkte fortvilet å slikke Michelle, men det ble mye med forsøket. Følelsene fra hennes egen skritt der både Alex red sakte inn og ut, og hvor Michelle gjorde sitt med tungen sin fikk henne oppover og oppover. Med kraftige klynk hver gang Alex gled inn i henne, ga hun tilslutt opp der hun presset ryggen oppover og oppover til de gikk for henne.
    Med et hyl, kun dempet av Michelle som senket seg ytterligere ned over munnen hennes, presset hun det hun kunne med armene samtidig som hun jobbet så hardt med beina at hun nesten fikk krampe. I det samme hun slapp seg ned trakk Alex seg ut og overlot til Lucy å rense så godt hun kunne, noe som ikke var nevneverdig å skryte av så lenge Carina lå som hun gjorde.
    Michelle på sin side var absolutt ikke ferdig og trakk en fortumlet Carina opp i skrittet og håpet hun endelig kunne komme i havn nå.
    Rundt to minutter senere var Michelle fornøyd og Carina ble løftet opp med Lucy sittende klar under for å fullføre oppgaven hun var satt til. Carina på sin side var fortsatt litt ør, men klarte å få satt beinet opp sånn noenlunde korrekt og kjente hvordan Lucy jobbet med å gjøre rent. Da hun var fornøyd, trakk hun seg litt vekk og Lucy reiste seg opp og så på Carina med en oppglødhet hun aldri hadde sett henne med.
    «Da tror jeg vi skal vaske litt over dere», sa Michelle som hadde tryllet frem en våt klut.
    Ingen av de to jentene hadde noe imot det og ganske snart var de tilbakeført til sine respektive herrer.

Det gikk enda to timer før de var ferdig. I løpet av den tiden hadde to av de andre også fått knullet henne og hun hadde måttet stille opp ved flere anledninger for å hjelpe av de andre kvinnene ettersom de fikk sitt hull fylt.
    Etter dette hadde det vært en pause, før det var en ny langdratt middag, hvor hun på ny hadde stått bundet fast til veggen. Da dette endelig var ferdig, var det ny runde oppe på rommet og da kvelden kom og de gikk mot bilen, var hun fullstendig utslitt.
    «Hun har gjort det bra», sa Alex og nikket mot Carina som hadde fått igjen gaggen.
    «Ja, jeg gleder meg til å vise henne frem i klubben.»
    «Det skjønner jeg. Jeg vil forsøke å få til noe neste søndag.»
    «Skal jeg komme tidlig?»
    Alex ristet på hodet. «Nei, heller litt for sent. De andre skal være på plass.»
    «Jeg skjønner.»
    Da bilen endelig rullet av gårde, var Carina sliten og trøtt, men inntrykkene hun hadde fått hadde gjort henne både oppviglet og lykkelig.
 
Grevinnen - Del 20

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar